Információ
A vendégház Abaúj-Zemplén határában Budapesttõl 226 km, a Hernád völgyében (a folyótól 50 m-re) található, mely a falun belül jól megközelíthetõ.
A vendégház nyitott teraszáról hegyes-dombos táj tárul elénk változatosságaival, és történelmi nevezetességeivel, csábítja az utazni-pihenni vágyó vendégeket.
Az épület 1995-ben felújított családiház jellegû, tetõtér beépítéses modern nyaraló.Parkosított-zárt udavaron (gépkocsi beállási lehetõség)kénelmes pihenést kerti bútorok, napozóágyak, és a füvesített környezetben egy 28 m3-es nyitott fürdõmedence szolgálja.
Az épületben szintenként 2-2 szoba, fürdõszoba, WC található, valamint az önellátást (igény esetén reggelit vagy félpanziós ellátást tudunk biztosítani)felszerelt konyha biztosítja. A szabadban törénõ fõzéshez bogrács (grill ráccsal)áll rendelkezére. TV, rádió, játékok, a vendégház tartozékai.
A szabadidõ eltöltésének lehetõségeit kinálják a környékbeli várak látogatása(Boldogkõ, Regéc), történelmi nevezetességek(Gönc-huszita házak Kossuth szülõháza stb.) megtekintése, valamint a tokaji borvidék.Lehetõség van folyami vizitúrákra, horgászásra, gyalog és kerékpár túrákra.
A szomszédos kisvárosban mozi, disco, játékterem stb. kínálja a lehetõséget.
vendégházunk építési jellegébõl adodóan, elsõsorban családos nyaralókat-pihenõket, valamint baráti társaságokat fogad egész évi folyamatos nyitva tartással, 8 fõig bezárólag.

Telefonszám: (46) 385-927, 06-30/Tevékenységek
szálláshely, _szállás, _vendégház, ,

Vissza...